Wedstrijdverslagen H2

De competitie voor Heren 2 zit erop

Het is nog maar net donderdagavond of 6 heren maken zich klaar voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2017/2018. Omdat de wedstrijd bij Switch (Nieuw Welgelegen in Utrecht) al om half acht is gepland komen ze uit alle richtingen naar de sporthal. Maar iedereen is keurig op tijd. Bram en Martin moesten dit keer vanwege 'gegronde' redenen verstek laten gaan, maar ach, we hebben dit seizoen al vaker met 6 man in het veld gestaan. En die wedstrijden hebben we ook altijd met 6 man kunnen eindigen (met wisselend resultaat).

Ook nu. Alleen was Harald vanavond slechts minimaal inzetbaar vanwege toch wat onrustbarende klachten. Die klachten namen we als team serieus, dus werd in goed overleg besloten om Harald als veldvulling de diagonaal positie te laten bekleden. En dan is zijn aandeel in het veld dus best groot ;-) . Ronald Jan nam de vrijgekomen positie op buiten weer voor zijn rekening. Met Gert Jan en Niels op midden en Tom die weer eens lekker 4 sets kon spelverdelen en ik op de andere buiten positie stond er toch weer een team.

Het was lange tijd een toch wel redelijk gelijkopgaande strijd. Niet altijd even hoogstaand, want er werd over en weer soms een camping niveau gehaald daar lusten de honden geen brood van. Maar op de beslissende momenten konden we 3 sets lang het verschil tijdens de big-points maken. Behalve dan de 3e set. Daar liepen we als wel vaker de hele set achter de feiten aan. Ook de deze wedstrijd over het algemeen weer goed lopende service mocht niet baten. Wij hadden te veel moeite met de service van de tegenstander om zelf druk te kunnen zetten en dat brak ons op. De vierde set kwamen we wel weer goed uit de startblokken en ging het weer lange tijd gelijk op. En aan het eind kon Tom het met zijn service afmaken (22-25 20-25 25-19 22-25).

Na afloop nog even wat gedronken met zijn allen en het seizoen geëvalueerd (Doelstelling gehaald - 2e plaats) waarna een ieder weer op huis aan ging. Rest ons nog om een datum te prikken om met alle acht spelers en trainer en coach het seizoen een gepast slot te geven. Maar daar zal Bram als aanvoerder ongetwijfeld bij ons op terug gaan komen.

PS, zaterdag 14 april om 15:00 uur kan Heren 1 kampioen worden bij USV Protos in de 'Hel van Protos' in sporthal Olympos op de Uithof in Utrecht. Steun van een mooi aantal supporters zal zeker worden gewaardeerd! 

No. 25 - Fred

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...