Wedstrijdverslagen H2

Heren 2 knokt zich naar de overwinning

Het meeste blessureleed was al wel weer achter de rug maar vakantie, werk en ziekte maakte dat we met veel plezier Jacco weer in ons midden konden verwelkomen. Altijd fijn dat we nog kunnen terugvallen op Berend of Jacco mochten we het met ons achten niet kunnen redden om 6 mannen op te kunnen stellen. Afijn, goedgemutst togen we grotendeels op de fiets richting De Gallegenwoard. 

Tegenstander Boni staat in onze poule van 7 op de 5e plaats en wij op de 3e. De eerste set beginnen we goed met lekker wat servicedruk waardoor wij het spel enigszins konden dicteren. Gaandeweg begon Boni wat meer tweede ballen over het net te spelen, en dat vonden wij niet fijn. We kregen dat niet onder controle, omdat we voornamelijk te afwachtend waren in onze bewegingen. Te rechtop dus. Deze set ging dan ook met 25 - 23 naar Boni.

Dat moest beter vonden we maar eigenlijk ging het en beetje op dezelfde voet verder. We pakten wel net wat meer ballen en er was iets meer inzet van onze kant waardoor deze set met 22 - 25 door ons werd gewonnen. De derde set was vrijwel een kopie van de tweede. De marge aan het eind was wel nog 1 puntje minder. Het werd dus 23 - 25 wederom in ons voordeel.

De vierde set maakte Gert Jan zich bij een paar ballen die 'zo maar' op de grond vielen aan onze kant nog even net wat bozer als de vorige sets. Dat imponeerde blijkbaar genoeg om met z'n allen nog een tandje bij te schakelen. Een lekker kill-block op die lange midden van Boni door Gert jan deed zijn boosheid als sneeuw voor de zon verdwijnen. Goed serveren, lekker ruim passen en degelijke aanvallen zorgden met 19 - 25 voor een mooie 1 - 3 overwinning voor ons. We blijven daarmee in het spoor van de nummers 1 en 2.

Komende vrijdag onze derde wedstrijd tegen UVV/Sphynx 3 om 19:30 in de Molenwiek. Een vol programma die avond, dus als je nog wat leuke volleybal wedstrijden wilt meemaken kan ik je deze avond aanraden. Dames 3 moet tegen de koploper, Heren 2 als nummer 3 tegen nummer 4 (beide wedstrijden beginnen om 19:30) en dan volgen nog Dames 2 tegen Servia, Dames 1 tegen Switch Hooglanderveen en Heren 1 als lijstaanvoerder tegen nummer 2 Go '97.

Groeten van numero 25.

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...