Wedstrijdverslagen H2

De weg kwijt...

Vrijdag 1 december, Heren 2 krijgt Bevoc 3 op bezoek. Bevoc staat één plaats boven ons, op de tweede plaats met 1 wedstrijd en 7 punten meer. Het zal dus geen makkelijke wedstrijd worden. Niels is op vakantie, dus moest er een oplossing komen voor de middenpositie. Onze coach, Berend was bereid om die plek op te vullen.

Bevoc kwam het veld op met slechts zes man. Het bleek dat de spelverdeler miste en die positie werd ingevuld door één van de aanvallers. De eerste set begint, Bevoc serveert en.... het wordt een bende. De wannabee spelverdeler weet niet goed waar hij moet staan. Zijn medespelers raken zijn daardoor continue in vewarring. Niemand weet nog waar hij moet staan, vijf man probeert doorlopend de zesde (jongste) speler op de "goede plek" te zetten. Maar met vijf verschillende instructies lukte dat niet echt. Uiteindelijk stond Bevoc vier keer goed opgesteld, aan het begin van iedere set. De scheidsrechter stelde zich gelukkig coulant op in deze wedstrijd, twee keer floot Els (die het voortreffelijk deed) maar voor een opstellingsfout.

En wij? We keken het even aan en zijn daarna onverstoorbaar gaan volleyballen. Goed serveren, bij voorkeur in de richting van de gelegenheids spelverdeler, die steeds vergat dat je als spelverdeler niet moet passen bij een service. Als hij dat wel deed, begrepen zijn teamgenoten niet dat dan de "tweede" bal overgenomen moet worden.
Het werd een heel andere wedstrijd dan verwacht. Het is eigenlijk niet eens een wedstrijd geweest. De setstanden spreken voor zich.
25-12
25-16
25-12
25-13

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...