Wedstrijdverslagen H2

Heren 2 thuis tegen Switch

Afgelopen vrijdag speelden wij met de altijd lastige thuiswedstrijd tegen de als vanouds lawaaierige lange mannen van Switch; een ploeg met veel aanvalskracht, dus we moesten vooral diep gaan serveren en zorgvuldig spelen (aldus coach Berend).

De eerste set begonnen we uitstekend en liepen we met goede diepe services en verzorgd spel snel uit naar een riante voorsprong (21-9), echter daarna begonnen de slordigheden erin te sluipen. Berend probeerde ons nog scherp te krijgen met een time out, maar bleek een voorbode voor een lastige 2e set.

De eerste set werd nog wel afgesloten met een keurige 25-16. In de 2e set kwamen we door slordig spel en veel servicefouten snel ruim achter (11-21), echter daarna begonnen we goed te spelen en kwamen we terug tot 18-22 en 22-24, echter verloren wij de set alsnog met 22-25. Wel was dit weer een voorbode, echter ditmaal niet voor een slechte, maar juist voor een goede volgende set.

Deze set begonnen we goed, hadden een klein dipje halverwege, maar werd daarna met goed spel weer overtuigend gewonnen (25-18). In de vierde set werden er door Switch zoveel fouten gemaakt, dat het voor ons erg gemakkelijk werd om te scoren. Tom plaatste regelmatig ballen in het middengat achter het blok en de aanvallers maakten veel punten op de positie 1. Gevolg: setwinst binnen de 10; 25-9.

Daarna dames 1 naar de overwinning geschreeuwd onder het genot van enkele biertjes. Al met al weer een geslaagde avond en weer aandachtspunten voor de komende trainingen en wedstrijden. 

Nummer 14.

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...