Wedstrijdverslagen H2

Meer punten maar toch verloren...

Afgelopen vrijdag speelde Heren 2 zijn derde wedstrijd. Onze tegenstander was Volleer Heren 3, de nummer 1 in onze poule. Het was een uitwedstrijd, dus trokken we richting Leersum. Tom en Ronald-Jan konden er niet bij zijn, dus gelukkig kwam Jacco ons versterken op midden.

We begonnen de wedstrijd met goede moed en we waren aan elkaar gewaagd. Punt voor punt totdat de stand 24-24 was. Vervolgens had de scheidsrechter een “moment van zwakte” en zag niet dat de bal via het blok werd uitgeslagen. Helaas werd het volgende punt ook verloren waardoor we een set achter stonden.

De tweede set begonnen we stormachtig en deze storm duurde de hele set. Door goed serveren en  goed spel brachten we de wedstrijd weer in evenwicht door de tegenstander met 25-5 te verslaan.

Helaas konden we dit spel niet doorzetten in de derde en vierde set. De tegenstander was niet veel beter maar wist steeds een paar puntjes op ons voor te blijven. Volleer won deze sets met 25-19 en 25-20, waardoor de eindstand van 3-1 (helaas niet ons voordeel) op het scoreboard terecht kwam.

Voor de statistieken (en alleen voor de statistieken) kunnen we vermelden dat we meer punten gescoord hebben dan onze tegenstander in deze wedstrijd (88 tegen 81 voor Volleer), maar ja daar koop je niets voor. We gaan dit team nog twee keer in de competitie tegenkomen (jazeker) en dan gaan we er alles om doen om niet alleen meer punten te scoren maar deze ook vertaald te zien in gewonnen sets.

Nummer 3

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...