Wedstrijdverslagen H2

Onze eerste thuiswedstrijd

Vrijdag de 13e oktober 21.30 uur eerste thuis wedstrijd van dit seizoen in de molenwiek van heren 2. Tegenstander Tovo H6 speelde hun eerste wedstrijd van het seizoen. Theo was scheidsrechter en Gert heeft het tellen van Jacco overgenomen. Bedankt mannen.


Helaas konden Ronald en Harald Noordermeer er niet bij zijn. Jacco heeft de gehele wedstrijd met ons meegedaan op het midden. Daardoor verhuisde Gert Jan naar de diagonaal. Tom verdeelde de eerste twee sets en Martin de laatste twee. 4-0 dus 5 punten in de pocket. Het aantal punten dat Tovo per set wist te scoren was 20, 13, 20 en 20.

De laatste set, toen de vermoeidheid toesloeg, kwam Tovo voor. Onze coach Berend die ons de voorgaande sets er doorheen loodste greep in door zichzelf in te wisselen. Dat bleek een gouden zet. Geheel uitgerust in het veld viel hij goed aan en blokkeerde zoals we dat van hem kennen. Het gejuich op de tribune kwam van een flink aantal oud heren 2 spelers.

Wilbert, Cees, Bart, Luuk, Caspar, Willem, Ruud en Erik bedankt voor jullie support. En natuurlijk ben ik Harald de Haan niet vergeten. Hij is nog geen oud lid maar speelt helaas niet meer met ons mee. Leuk dat hij er toch was. En wie weet.....de deur staat nog steeds open.

No.7

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...