Wedstrijdverslagen DR

Twee verslagen ineen

Het verslag van de eerste wedstrijd van DR van 30 september is helaas vergeten!! Een dame had last van zwangerschapsvergeetachtigheid :-) 8 punten gescoord en gespeeld met een compleet team! Vandaag 4 november mochten we weer in actie komen, van de 8 dames waren er helaas 3 geblesseerd en 1 dame was dit weekend ergens anders op pad! Maar met behulp van ouwe rot Anke en nieuweling Johanneke gingen we op pad naar Montfoort.

Eerste set was toch even wennen, ik (Marjon) ging eindelijk als spelverdeler aan de bak, en met de 2 "nieuwe" dames zoekend naar de juiste positie! Dus helaas verloren wij die set. Maar toen kregen we de smaak te pakken en we wonnen de tweede set. Op naar de volgende wedstrijd, jeetje wat ging ie lekker. Tegen een vrij goed team speelden we de eerste set gelijk en de tweede set winnen wij zelfs. Onder toeziend oog van geblesseerde Danielle en onze oud trainer Willem, super fijn jouw support en rondje ;-)

Wedstrijd 3 en 4 werden ook gewonnen, oleee wat waren wij goed bezig. 13 punten binnen. Petra was super bezig op de aanvallen. Rachel jouw services waren top. Cindy, erg leuke verrassende midden aanvallen. Anke brengt de rust in het veld. Johanneke wat een powerwoman. En Marjon heeft haar nieuwe roeping gevonden, spelverdeler!

Sjon bedankt voor jouw inbreng als coach, daar zijn de dames super blij mee.

Marjon

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...