Wedstrijdverslagen D3

After-Pa(a)s(s)-dip

Dames 3 heeft alle thuiswedstrijden van dit seizoen achter zich. Rest ons dit weekend nog een wedstrijd in Utrecht en over twee weken een wedstrijd in Bergambacht. Vorige week was het Pasen en hebben we niet getraind. De week ervoor had de helft van het team of de griep of heel veel drukte of een excursie of iets anders. Een vrijdagavondwedstrijd om 21.30 uur is dus best een uitdaging.

Omdat Marianne zelf moet spelen, gaat Suzanne mee als coach. Fijn! We zijn met 8 spelers en kunnen qua posities lekker variëren. De dames van Boni staan bovenaan en zijn al praktisch kampioen, dus zij hebben niets te verliezen. Bij ons gaat het nog om de vierde of vijfde plek.

Het duurt even voor de wedstrijd begint, omdat de vorige wedstrijd uitloopt. Een grapje hier en daar kunnen we onderdrukken... We starten de eerste set vlot en staan zelfs even voor. Even. In de loop van de set staan we ineens flink achter, maar tegen het eind van de set krijgen we het weer te pakken. Kortom: de paaseitjes van het weekend hebben ons wat instabiel gemaakt, wat zich vooral uit in een onzorgvuldige pass. Jeanet wordt van links naar rechts gestuurd met de opdracht om een mooie set-up te geven. Wel een uitdaging. Maar regelmatig lukt het toch en komt er een mooie aanval uit. Het is niet genoeg, de set eindigt in 25-22.

Tweede set zelfde laken een pak. Ook nu breekt de after-Paas-dip ons op en komt de pass niet helemaal zoals we willen. We hebben een aantal mooie reddingen en ook het gat achter de voorspelers lopen we aardig dicht. We komen ook nu weer terug van een behoorlijke achterstand, maar ook nu is het niet genoeg. De Utrechters winnen met 25-19.

De derde set vergeten we zo snel mogelijk. Als een paasei dat uiteindelijk door niemand wordt gevonden... De vierde set is de energie weer terug. Leuke rally's, mooie reddingen en een fijne laatste aanval van Loes voor dit seizoen ;). Geen winst, maar de eer is zeker gered. De set eindigt in 25-21.

Dank Suzanne voor het coachen!

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...