Wedstrijdverslagen D3

We gingen voor iets met een nul II

Het gaf toch een beetje een kater, de vorige wedstrijd van Dames 3. Er ontbrak iets en dat kan gebeuren. Maar dat je dan ineens nummer laatst bent, geeft toch een knauw. Ook al is die plek iets gekleurd omdat we nog maar weinig hebben gespeeld. Maar goed, het kan alleen maar beter worden. Vandaag betreden we het strijdperk met 9 spelers en de coach. De zaal in Montfoort is laag en erg lawaaiig. De muren komen op ons af, met het voordeel dat er bij de opslag één voet in het veld mag staan.

Er zijn druiven en twee supporter(tje)s op de bank. Klaar voor de start... af. De eerste zet is meteen een spannende. Het gaat redelijk gelijk op, al vinden we al snel dat we best kunnen winnen. Het is bij tijd en wijle rommelig, waardoor we niet echt ons eigen spelletje kunnen spelen. De tegenpartij is wat in onbalans qua sterkte, wat Marianne de kans geeft om ons steeds even op de zwakke kant te wijzen. We winnen de set met 25-23.

In de tweede set eigenlijk hetzelfde verhaal. De rommeligheid speelt ons parten, de opslag doet veel goed. En als het keurig in 1 - 2 - 3 gaat, winnen we het punt vaak. Spannende set, die we met 26-24 ook binnen halen! En daarna was het bekeken. De derde en vierde set lieten mooi volleybal zien aan onze kant, met harde services, mooie passes, hoge set-ups, prima aanvallen, een goed block, geredde ballen en enthousiastelingen op de bank. Beide sets winnen we overtuigend, met 25-15 en 25-16.

Over de teleurstelling van vorige week zijn we wel weer heen. We gingen opnieuw voor iets met een nul en deze keer zijn we daar prima in geslaagd! Op naar volgende week vrijdag. Dan spelen we als enige thuisploeg in de Molenwiek. Dus VC Houtenaren: we kunnen dan wel wat support en lawaai gebruiken!

Heleen

 

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...