Wedstrijdverslagen D2

Belangrijke wedstrijd dames 2!

Op 15 december 2017 om 19:30 uur stond voor dames 2 een belangrijke thuiswedstrijd op het programma tegen de hekkensluiter USV Protos dames 11. Gerdien had helaas af moeten zeggen en Mandy ging het na ruim vijf weken weer proberen waardoor wij met negen vrouwen waren. Wouter was voor de gelegenheid onze coach, omdat Marijke niet kon. Ons doel voor deze wedstrijd was om de volle punten te behalen, zodat wij weer aansluiting zouden hebben met de teams boven ons.

De eerste set maakten onze tegenstanders veel eigen fouten, waardoor de eerste set gewonnen werd met 25-16. 

Omdat de eerste set goed gespeeld werd, lieten wij dezelfde spelers in het veld staan. In deze set maakten de tegenstanders nog steeds erg veel fouten, waaronder veel servicefouten. Deze set werd uiteindelijk met 25-13 gewonnen.

In de derde set maakte de tegenstander iets minder fouten dan in de eerste twee sets, waardoor het iets meer gelijk op ging. Deze set werd gewonnen met 25-18. 

De vierde en laatste set was de spannendste set. Het ging tot 18-18 redelijk gelijk op, mede doordat de tegenstander beter ging serveren. Uiteindelijk konden wij toch het gaatje slaan en werd ook de vierde set met 25-21 gewonnen.

Hiermee hebben wij ons doel en de volle punten behaald en zijn wij (voorlopig) een plaatsje gestegen. Hopelijk kunnen wij deze stijgende lijn na de feestdagen vasthouden. 

En Wouter bedankt voor het coachen!

Mandy

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...