Wedstrijdverslagen D2

Dames 2 rijmt met Sint mee

Op 2 december toog dames 2 naar IJsselstein. Een sporthal met een houten vloer dat is fijn.
Na 3 weken oefenen moet het eindelijk eens gebeuren. We moesten de punten mee naar Houten sleuren.
De eerste set was een ramp. Het leek wel of iedereen stond in een kramp. Want wat er in het midden van het veld zat, het leek wel een of ander gevaarlijk, zwart gat. Niemand die er in durfde te gaan. Iedereen bleef kijkend er omheen staan.

De tweede set ging op dezelfde voet verder. Gelukkig werd Linda aan het eind van de set nog een soort redder. Met een mooie servicereeks sloot zij af. Even een paar ballen waarop Vives geen antwoord gaf. Dus werd het nog een setstand om een beetje aan te zien. En het begin van de ommekeer misschien?

De derde set begonnen we met goede moed. En speelde van tijd tot tijd met veel gloed. Met een het wissel van spelverdeelster was het even wennen. Maar wel lieten ons niet kennen. Met de punten ging het meer gelijk op, ook omdat de middens de bal konden slaan op z’n kop.  Maar voldoende was het nog niet. Dus is er ook niemand die van het spelen geniet.

De vierde set en een laatste kans. Bijna de hele set bleef de stand beter in balans. We stonden zelfs een poosje voor, maar uiteindelijk was het toch VC Houten dat verloor.

Punten halen is dus weer niet gelukt. Vandaar dit enigszins negatieve stuk.

Karen 

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...