Wedstrijdverslagen D2

Dieseltjes

Met tips vanuit de training als “de pass ruimer” en “duidelijker” en “altijd roepen” gingen we met veel zin aan de slag in onze zevende wedstrijd afgelopen vrijdag 24 november. Thuis tegen dames 2 Benschop.

De eerste paar punten dachten we “dit wordt een korte wedstrijd” (niet in ons voordeel). Maar, echte diesels als we zijn, na ongeveer 10 punten achter kwamen we op stoom en gaven we de tegenstander aardig wat weerwoord. Resultaat: 16-25.

De tweede set stonden we te vlammen! Alles liep op rolletjes, een geoliede machine. Er werd goed geroepen, goed overgenomen, gevochten, gemept, gedweild en gerend, met hele mooie lange rally’s. Resultaat: 25-17. De derde set, die hebben we qua setstand omgedraaid: 17-25.

En dan die beruchte vierde set: het staat 26-25 en dan die beslissende bal….was ie in of was ie uit? Negen dames vonden dat de bal in was, de scheids vond echter dat de bal uit was. De resterende twee punten had de tegenstander toen snel gemaakt. Die vijfsetter is het dus niet geworden, die hadden we absoluut gewonnen met onze dieselkwaliteiten! Till we meet again zou ik zeggen…

Suzanne

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...