Wedstrijdverslagen D2

Vrijdag de dertiende

Oh jee ik moest nog een stukje schrijven over de wedstrijd van 13 oktober, Dames 2 tegen Limes D5. Eerlijk gezegd heb ik er niet veel van onthouden. Ja, we hebben 3-1 verloren en nee we hebben niet heel lekker gespeeld. Was de tegenstander dan zo goed? Nee zeker niet. We maakten veel eigen fouten en we misten een beetje de energie en de power. Aan onze inval-coach Wouter lag het zeer zeker niet. Hij heeft geprobeerd ons team enthousiast te krijgen, veel goede wissels toegepast en enthousiast aanwijzingen gegeven. Maar helaas het mocht niet baten. We hebben zeker hard gewerkt, maar hadden nog te veel eigen fouten. En tja het was vrijdag de dertiende…. Zou dat het dan zijn geweest?

Maar niet getreurd… we hebben een redelijk nieuw team, we moeten nog een beetje aan elkaar wennen, maar het gaat gelukkig steeds beter. Ik voorspel dat we in de tweede helft van het seizoen veel punten gaan pakken. Komen jullie ons dan aanmoedigen? Want we hebben eigenlijk gewoon een top team.

Want als je zag hoe Els weer door het veld racete om alle set ups te geven (misschien wel de oudste, maar zeker ook de snelste) en wat dacht je van Gerdien die alle ballen keihard op de grond ramde (ik werd er zelfs een beetje bang van) en Karen die echt op alle posities inzetbaar is en dan ook nog weet waar ze precies heen moet in het veld.

Kortom een team om trots op te zijn. Wouter bedankt voor het coachen en die punten die komen echt wel.

Machteld

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...