Home

Zie ginds komt de stoomboot…

Ja, de dag dat Sinterklaas in Nederland aankwam bedacht de E.C.: er moet een leuk toernooi worden georganiseerd (helaas konden de Sint en zijn pieten niet deelnemen). Wij van de evenementencommissie hadden van tevoren bedacht om een mail uit te doen waarin werd gevraagd wie er mee deed met het toernooi. Dit zodat wij dit konden inventariseren en na wat aanmeldingen alvast teams konden samenstellen. De eerste aanmelding kwam echter dagen nadat deze verstuurd was. Een week voor het toernooi hadden we net 6 aanmeldingen. Dit beloofde veel goeds…

Gelukkig was er vlak voor het toernooi begon een lijst met maar liefst 16 deelnemers. Er werden drie teams gemaakt. Toen ging toch eindelijk de pret beginnen. Het eerste toernooitje was erg spannend. Er hing een gezellige sfeer en de E.C. had voor lekkere sinterklaassnoep gezorgd en een verfrissend drankje.

De teams gingen er helemaal voor en het werd erg fanatiek. De zonen van Martin Hennecken waren vooral erg fanatiek aan het meedoen, en de ballen knalden om je oren. Als teams niet speelden, moedigden ze aan of werden er teamleden omgedoopt tot scheids en teller. De tijd vloog voorbij net zoals de volleyballen. Aan het einde van het toernooi werden de punten opgeteld zodat bekend zou worden welk team de heugelijke winnaars zouden zijn van een heerlijke speculaaspop.

Team C had gewonnen (gelukkig zat ik daar toevallig in), er werd uitgedeeld aangezien die pop te groot was voor het team alleen. Er werd nog even een drankje met zijn allen gedaan en toen werd de Molenwiek verlaten door iedereen. Het was een erg leuk toernooi en de E.C. hoopt snel nog een keer een toernooi te organiseren.

To be continued…

Marleen (lid E.C.)

We zoeken versterking

Wij zijn Volleybalclub Houten

 

VC Houten op Facebook

Bezoekers

We hebben 198 gasten en geen leden online

voeten.jpg

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...
 

Blessure [voorkomen]?