Dames 2 wint een beker!

Op woensdag 1 november had D2 een onverwachte wedstrijdavond. Door uitstekende connecties werden we uitgenodigd om bij Taurus een oefentoernooitje te spelen tegen drie recreantenteams.

Het toernooi was goed opgezet, inclusief scheidsrechters en wedstrijdleiding. We liepen gezamenlijk warm, en volgden de inspeel-regels van een reguliere wedstrijd. Om stipt iets voor negen, begon de eerste wedstrijd.

We speelden op tijd, wat wel even wennen was. Door een paar uitstekende servicereeksen, reddingsballen en lekker spel, wonnen we deze eerste wedstrijd. We waren als eerste bij de 25, maar hebben uiteindelijk zo’n 33 punten bij elkaar gespeeld.

De organisatie had er zelfs voor gezorgd dat er een fruitbakje voor ons was. Een welkome traktatie!

De tweede wedstrijd kregen we al iets meer tegenstand, vooral door een aantal services. Gelukkig serveerden we zelf ook goed, waardoor we ook deze wedstrijd wonnen.

De derde wedstrijd speelden we tegen dames 1 van Taurus, en daarin moesten we uiteindelijk onze meerdere erkennen. We werden wat rommeliger, de servicepass kwam minder goed bij de spelverdeler en we konden het niet altijd afmaken. Met nog een paar minuten erbij was het wellicht gelukt… maar nu liepen we tegen de 20 minuten-tijdsdruk aan en verloren we.

Er volgende een officiële prijsuitreiking, waarbij we -jawel- een heuse beker kregen! We waren de beste van de andere vereniging, en daar zijn we trots op!

We willen de Taurus recreanten dames, en hun trainer, heel erg bedanken voor de uitnodiging en de goede organisatie. Graag tot de volgende keer!

Geplaatst in Dames 2, Verslagen.