Bier, bitterballen en baby’s in de bieb

D2 reisde op vrijdag 3 november af naar Leersum. Eenmaal het gebouw gevonden, begonnen we de zoektocht naar de kleedkamers en de zaal. De zaal werd gevonden. Daar keken we een stukje van de wedstrijd van H2. Toen we daarna de kleedkamers zochten, stonden we ineens in de bieb. Het rook er naar bier. Daarover later meer.

De wedstrijd startte om 21.30u en dat was te merken; we waren (nog) niet wakker. Zo verloren we helaas de eerste twee sets. In set 3 werd het erg spannend. We verdienden echt meer dan dat we tot nu toe hadden laten zien. Gelukkig wonnen we deze set en gingen door naar set 4. Dames 2 staat erom bekend dat ze vaak 5-setters spelen; zou het deze keer ook zo zijn? Ja hoor, set 4 wonnen we!

En deze positieve energie hielden we vol en zo wonnen we uiteindelijk ook de 5e set. De eerste overwinning voor D2 dit seizoen! Dat moest gevierd worden. Met bier en bitterballen. In de bieb! Want in Leersum kan dat gewoon; bier drinken in de bieb, want het is een multifunctionele ruimte; bieb en kantine in één.

Jacco heeft de bitterballen nog tegoed van ons. Hij ging na de wedstrijd huiswaarts, waar zijn pasgeboren baby op hem aan het wachten was. Fijn dat hij toch kon coachen, want we hadden hem nodig! D2 was deze wedstrijd nog compleet. Voor mij was het echter voorlopig mijn laatste wedstrijd, want terwijl ik daar in de bieb zat, zat er behalve bitterballen ook een baby in mijn buik.

De rest van het seizoen ben ik jullie trouwe mascotte, D2!

Liefs, Veerle

Geplaatst in Dames 2, Verslagen.