Nieuwe Leden welkom

Nieuwe leden welkom!

MET HET OOG OP KOMEND SEIZOEN HEBBEN WE IN VERSCHILLENDE TEAMS NOG PLAATS VOOR NIEUWE LEDEN MET VOLLEYBAL-ERVARING!
WE HEBBEN VOORAL PLAATS VOOR HEREN!

Lijkt het je wat om bij VC Houten te volleyballen en heb je enige volleybal-ervaring? Kom op maandagavond in de Molenwiek langs tijdens de trainingen om kennis te maken; je kunt dan vrijblijvend meetrainen. Daarna bekijken we samen of het jou en ons bevalt en wat voor jou een geschikt team is. Als je aan ons (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.laat weten dat je komt, kunnen we je verwelkomen.

  

Over onze vereniging

VC Houten is een kleine vereniging die sinds 2004 bestaat. We hebben ongeveer 90 leden en trainen allemaal op maandagavond in sporthal "De Molenwiek". Naast trainen en wedstrijden, doen we ook andere gezamenlijke activiteiten. Kijk verder op deze site voor meer informatie.

Over onze teams:

  • We hebben zowel competitieteams (dames en heren) als recreantenteams (dames, heren en mixed).
  • De thuiswedstrijden van onze competitieteams spelen we op vrijdagavond in sporthal "De Molenwiek".
  • De recreantenteams spelen op zes zaterdagen per jaar een recreantentoernooi.

Op de trainingsavond beginnen we met een warming-up, daarna volgen een aantal gerichte oefeningen om techniek en teamspel te oefenen. De training wordt meestal afgesloten met een partijtje.

Voor extra informatie kun je met ons mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Wil je meteen een inschrijfformulier, dan deze kun je downloaden als: Word of  PDF.

Let op: VC Houten heeft geen jeugdleden. Jongeren onder de 18 jaar die willen gaan volleyballen wordt aangeraden contact op te nemen met de volleybalvereniging Taurus, die een grote jeugdafdeling heeft.

We zoeken versterking

Wij zijn Volleybalclub Houten

 

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...
 

Blessure [voorkomen]?