Wedstrijdverslagen Mix2

De laatste ronde!

Het laatste toernooi van het seizoen voor Mix 2, nog één keer knallen! Op deze prachtige warme dag reizen we af naar Wijk bij Duurstede om nog even te laten zien wat we allemaal kunnen. We staan 8e op de ranglijst en dat willen we graag zo houden, of misschien toch nog naar de 7e plek? De eerste wedstrijd begint goed, René heeft ons verteld dat hij zijn zwager (in het team van de tegenstander) toch wel graag wil verslaan, dus daar gaan we dan ook voor! We weten in beide sets de tegenstander net voor te blijven en hebben de volle punten.

De tweede wedstrijd gaat iets moeizamer, maar we blijven wel in de buurt qua punten. Bovendien weten we vaak mooie aanvallen op te zetten, waardoor we weer een fijne wedstrijd hebben gehad. Helaas was het allemaal net niet goed genoeg! 

Zo, even twee wedstrijden pauze. Tijd om in de zon te gaan zitten! Dat is even lekker! Eigenlijk is het buiten zo fijn dat we niet meer naar binnen willen, maar we zijn hier niet om te chillen, dus aan de slag!

Onze coaches/zijlijnschreeuwers moesten er helaas van door, dus nu moeten we het allemaal zelf doen! Daar moeten we even aan wennen blijkbaar, want we beginnen de eerste set niet zo best. Gelukkig herpakken we ons en eindigt de set bijna gelijk, maar wel in het voordeel van de tegenstander... De tweede set maken we alles goed, en slaan we ze van het veld met een score van 24 tegen 10 (?)

Laatste wedstrijd! De eerste set lijken we er een beetje doorheen te zitten, we pakken maar weinig puntjes, gelukkig ronden we de wedstrijd goed af en pakken we de tweede set!

Al met al, een mooi toernooi! We hebben zeker niet alles gewonnen, maar het ging allemaal redelijk gelijk op en belangrijker: we speelden goed samen, vaak mooie setups, services werden goed opgevangen en weinig chaos/‘ge-pingpong’. En het resultaat... We eindigen als 7e!! En als bonus winnen we ook nog een wedstrijdbal uit de lootjestrekking :)

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...