Wedstrijdverslagen Mix

Promotie voor Mix1

Toegegeven, van Mix 1 kwamen nog weinig wedstrijdverslagen, maar onze promotie naar de C-poule is toch wel aanleiding om eens verslag te doen van onze belevenissen.

Mix1 is dit seizoen begonnen als nieuw team met nieuwe en oude rotten en dat heeft goed uitgepakt. Een mix van ervaring, enthousiasme en natuurlijk een uitgebalanceerde supergoede training van Marijke en Karin (en soms Jan) hebben een geweldig resultaat opgeleverd: we zijn geëindigd op een 2e plaats in de D-poule en daarmee promoveren we naar de C-poule.

We begonnen zaterdag met goede moed. We stonden nog derde en de punten van de 2e t/m 5e posities in de poule lagen erg dicht bij elkaar. Het kon alle kanten op, wel of geen podiumplek, alles was mogelijk. Met 7 man/vrouw sterk togen we naar Wijk bij Duurstede. Om 8 uur verzamelen op zaterdagmorgen is best vroeg. Maar gelukkig was (bijna) iedereen fit en fris, dat moest dus een goede dag worden. 

Onze eerste wedstrijd tegen nr 7 begon goed. Stabiel spel, goede passes en dito aanvallen. We liepen al snel uit op de tegenstander en wonnen beide sets ruimschoots. 

De tweede wedstrijd was tegen de hekkensluiter van de poule. Daar hadden we eerder in het seizoen nog jammerlijk van verloren, maar dit keer konden we ons eigen spelletje spelen en wonnen we zonder aarzeling.

Derde wedstrijd tegen de nr 5 werd al spannender. Die stonden maar 2 punten achter ons en lieten zich niet zomaar uit het veld spelen. Tegenstander liep aanvankelijk erg uit in de eerste set, maar het lukte ons om goed terug te komen. Aangezien de puntentellers niet helemaal bij de les waren, was er wat discussie over de eindstand, maar mede dankzij de soepele houding van de tegenstander konden we die set met gelijkspel afsluiten. De tweede set ging wat meer gelijk op en eindigde ook gelijk, ondanks dat de puntentellers het laatste punt bij de tegenstander probeerde de tellen ipv bij ons. Wat een spanning zeg...

Die liep nog verder op voor de vierde en laatste wedstrijd tegen de nr 2. Die stond aanvankelijk 1 puntje boven ons maar die hadden duidelijk hun dag niet – en wij wel – en dus bleek al snel dat al die spanning niet nodig was: ondanks dat ze in het begin aardig tegenstand boden, kregen we dankzij mooi spel toch de overhand en speelden we Vives compleet van het veld (oké, dat is misschien wat overdreven) en namen daarmee hun 2eplek op het podium in! 

Niet moeilijk te raden wat er na afloop op tafel stond. Iedereen –spelers, invallers, trainers– bedankt voor dit mooie seizoen!

Jochem

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...