Wedstrijdverslagen H2

Dubbelop

Wedstrijdverslag 9 & 16 februari
We hebben er even op moeten wachten maar hier zijn ze dan eindelijk, de twee missende verslagen van Heren 2.
Daar staan we dan ... in dezelfde zaal met dezelfde tegenstander... hoe gaat dit aflopen?
Het is vrijdagavond en H2 moet uitspelen tegen Bevoc. De eerste keer was het een pittige wedstrijd maar helaas zijn we toen zonder punten vertrokken. Dus het is deze keer de laatste kans om punten mee te nemen.

Vanaf de eerste set lag de druk vanuit VC Houten er al lekker op, vooral bij de pass van Bevoc ging er veel fout. De eerste set werd stabiel binnen gehengeld.
Dit bleek echter grote gevolgen te hebben, ons moraal steeg en  het daalde aan de overkant. Bevoc raakte gefrustreerd en twee spelers werden tot hun ongenoegen gewisseld. Dit liet een van hen niet gebeuren. Hij is naar de kleedkamer vertrokken en aan het bier gegaan (vermoeden wij).
De volgende sets laten zich raden. Met vier sets in de pocket en een paar biertjes bij het thuisfront. Konden we lekker naar ons bedje.

Nu de nummer twee van zijn plek is gestoten is het van belang dat wij de tweede plek behouden. De heren van Switch zijn de volgende uitdagers. Verlies betekent keldering op de ranking en dat mag niet gebeuren. Vol goede moed beginnen we met spelen maar helaas mist de puntenfinishing af en toe en verliezen we de eerste set. Inmiddels begint het publiek binnen te druppelen en ons spel te verbeteren

Mooi, de tweede set is voor ons. Het publiek groeit en ons spel daarmee ook, de derde set is binnen. Tijdens de vierde set begint de vermoeidheid toe te slaan en dreigt het toch nog 2-2 te worden. Gelukkig net op tijd laten we Switch zien wie er met de punten naar huis mag. Ook dit werd in het vertrouwde café gevierd met het vloeibare goud.
Nu breekt er een periode aan van rust misschien nog even de beentjes strekken over het ijs, tot over drie weken.

Heren 2

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...