Wedstrijdverslagen H2

De competitie voor Heren 2 zit erop

Het is nog maar net donderdagavond of 6 heren maken zich klaar voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2017/2018. Omdat de wedstrijd bij Switch (Nieuw Welgelegen in Utrecht) al om half acht is gepland komen ze uit alle richtingen naar de sporthal. Maar iedereen is keurig op tijd. Bram en Martin moesten dit keer vanwege 'gegronde' redenen verstek laten gaan, maar ach, we hebben dit seizoen al vaker met 6 man in het veld gestaan. En die wedstrijden hebben we ook altijd met 6 man kunnen eindigen (met wisselend resultaat).

Lees meer...

Dubbelop

Wedstrijdverslag 9 & 16 februari
We hebben er even op moeten wachten maar hier zijn ze dan eindelijk, de twee missende verslagen van Heren 2.
Daar staan we dan ... in dezelfde zaal met dezelfde tegenstander... hoe gaat dit aflopen?
Het is vrijdagavond en H2 moet uitspelen tegen Bevoc. De eerste keer was het een pittige wedstrijd maar helaas zijn we toen zonder punten vertrokken. Dus het is deze keer de laatste kans om punten mee te nemen.

Lees meer...

Heren 2 knokt zich naar de overwinning

Het meeste blessureleed was al wel weer achter de rug maar vakantie, werk en ziekte maakte dat we met veel plezier Jacco weer in ons midden konden verwelkomen. Altijd fijn dat we nog kunnen terugvallen op Berend of Jacco mochten we het met ons achten niet kunnen redden om 6 mannen op te kunnen stellen. Afijn, goedgemutst togen we grotendeels op de fiets richting De Gallegenwoard. 

Lees meer...

De weg kwijt...

Vrijdag 1 december, Heren 2 krijgt Bevoc 3 op bezoek. Bevoc staat één plaats boven ons, op de tweede plaats met 1 wedstrijd en 7 punten meer. Het zal dus geen makkelijke wedstrijd worden. Niels is op vakantie, dus moest er een oplossing komen voor de middenpositie. Onze coach, Berend was bereid om die plek op te vullen.

Lees meer...

Vier keer nix?


De voortekenen waren inderdaad niet gunstig voor heren 2: Fred had een tricky kuit, Martin herrijzende uit de lappenmand en het vissen in onze reservevijver bleek ondanks alle pogingen vruchteloos. Wij misten met Niels en Harald een groot deel van onze slagkracht.

Maar:

Lees meer...

Heren 2 thuis tegen Switch

Afgelopen vrijdag speelden wij met de altijd lastige thuiswedstrijd tegen de als vanouds lawaaierige lange mannen van Switch; een ploeg met veel aanvalskracht, dus we moesten vooral diep gaan serveren en zorgvuldig spelen (aldus coach Berend).

De eerste set begonnen we uitstekend en liepen we met goede diepe services en verzorgd spel snel uit naar een riante voorsprong (21-9), echter daarna begonnen de slordigheden erin te sluipen. Berend probeerde ons nog scherp te krijgen met een time out, maar bleek een voorbode voor een lastige 2e set.

Lees meer...

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...