Wedstrijdverslagen DR

Dames Recreanten is er klaar voor

De voorbereidingen variëren van een avondje babysitten, een concert of de Utrechtse City Run, maar aan de kousen zal het in ieder geval niet liggen: Dames Recreanten is er klaar voor!! De laatste wedstrijd van het seizoen, met kans op promotie. We staan 4e, net achter de nummer 3. Als wij doen wat we moeten doen, en zij laten een steekje vallen, eindigen we dit seizoen op de derde plaats. Promotie is dus in zicht!!

De 1e wedstrijd winnen we echt ruim, met in beide sets meer dan 15 punten verschil. Dit kunstje doen we met gemak nog een keer over in de tweede wedstrijd. Inmiddels heeft de nr. 3 een set verloren. Het wordt bijna moeilijk niet te juichen voor hun tegenstanders..

Ook in de 3e wedstrijd doen we wat we moeten doen, en winnen we met gemak. De nr. 3 speelt gelijk, dit betekent dat we nu met een gelijke stand naar de laatste wedstrijd gaan, tegen… jawel, de nr. 3!! Met een gelijke stand en wij ruim 50 punten meer hebben wij genoeg aan gelijkspel, zij moeten winnen.

Vol goede moed, maar met enorm veel spanning, gaan we de wedstrijd der wedstrijden in. De eerste set verliezen we met 2 punten, het gaat echt aankomen op de laatste set. Helaas bleek de nr. 3 toch een maatje te groot: zij bleven hun eigen spel spelen, wij bezweken door de zelf opgelegde druk. Het puntenverschil werd steeds groter, de klok tikte verder… En toen ging die verrekte zoemer, en sluiten wij en het seizoen af op een 4e plaats.

Geen promotie… Teleurgesteld over deze ontknoping, maar trots op onze groei dit seizoen, hebben we de bubbels van coach Sjon toch open gemaakt. En die smaakte nét zo lekker!!

Rachel

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...