Wedstrijdverslagen D3

Revanche in Gouda

Zaterdagmiddag 10 februari. Dames 3 weer eens op weg naar Gouda. Onderweg  naar de Zebra staan ANWB-praatpalen, dansmarikes en varkentjes op de bus te wachten. We zijn in gezelschap van Suzanne, die vandaag haar vuurdoop als coach heeft. Voor de derde keer deze competitie moeten we tegen de dames van VollinGo. De vorige twee keren verloren, dus niets te verliezen.

We gaan met goed gemoed van start. Tegenover ons een jongemeisjesteam. Onze meerwaarde moeten we dan maar halen uit onze levens- en volleybalervaring. En dat lukt aardig. We draaien lekker en komen toe aan mooie aanvallen, naast de ook nog mooi geredde ballen die we ook te verwerken krijgen. We houden vol en winnen de eerste set met 22-25.

Een punt verdiend. Twee verse spelers erin en door. We houden het enthousiasme en de focus erin. En met enige verbazing halen we in no time ook deze set binnen: 14-25.

Derde set, weer twee nieuwe spelers erin. En weer enthousiasme en focus. Vandaag draait het zoals we willen. Met een gewonnen derde set tot gevolg: 16-25.

Het kan niet op. En wat een verschil met de andere twee wedstrijden tegen deze ploeg. De vierde set –met weer twee wissels- vergt even weer wat nieuwe concentratie. Maar die komt gelukkig op tijd. En ook deze set halen we mooi binnen: 20-25. Allesets gewonnen en een dikke 5 punten erbij! Dat zorgt ervoor dat we (even) op de vierde plaats staan (van de 8) in de stand!

Kortom: een leuke wedstrijd met een mooi resultaat. Dank aan Suzanne, fijn dat je ons gecoacht hebt! Wat ons betreft mag je binnenkort weer mee ;) Een mooie stap in de verdere samenwerking tussen Dames 2 en Dames 3!

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...