Wedstrijdverslagen D3

De alternatieve eindstand

Het was me de competitie wel dit jaar. Marianne, de coach van Dames 3, had dit seizoen een elftal tot haar beschikking, we speelden anderhalve ronde, waren vooral in de buurt van Gouda, speelden niet thuis op een thuisspeelavond of wel thuis als er verder niemand was… Wat betreft dat elftal: theoretisch en zonder rekening te houden met posities konden we (als ik het goed heb uitgerekend) 462 verschillende teams opstellen.

Lees meer...

After-Pa(a)s(s)-dip

Dames 3 heeft alle thuiswedstrijden van dit seizoen achter zich. Rest ons dit weekend nog een wedstrijd in Utrecht en over twee weken een wedstrijd in Bergambacht. Vorige week was het Pasen en hebben we niet getraind. De week ervoor had de helft van het team of de griep of heel veel drukte of een excursie of iets anders. Een vrijdagavondwedstrijd om 21.30 uur is dus best een uitdaging.

Lees meer...

In balans

Vrijdag 9 maart spelen alle VCH-teams thuis. Zo ook Dames 3. En voor ons was het zelfs de allerlaatste thuiswedstrijd van dit seizoen. We hebben nog 3 wedstrijden voor de boeg, maar die zijn in zullen zich afspreken in Oudewater, Utrecht en Berg Ambacht. Wat dat betreft is deze competitie absoluut niet in balans. Uit en thuis wisselen dus niet mooi af, er zitten maar 8 teams in de poule, tegen de helft van de teams spelen we 3x, en soms spelen we twee weken achter elkaar tegen hetzelfde team.

Lees meer...

Revanche in Gouda

Zaterdagmiddag 10 februari. Dames 3 weer eens op weg naar Gouda. Onderweg  naar de Zebra staan ANWB-praatpalen, dansmarikes en varkentjes op de bus te wachten. We zijn in gezelschap van Suzanne, die vandaag haar vuurdoop als coach heeft. Voor de derde keer deze competitie moeten we tegen de dames van VollinGo. De vorige twee keren verloren, dus niets te verliezen.

Lees meer...

Code rood voorbij

Het was een heftig weekje. De storm raasde over het land en Dames 3 had het ook zwaar te verduren. We waren op papier, door vakanties en ziekte, maar met z'n zevenen -wat voor ons niet veel is. Maar gelukkig kon Helene toch een aantal sets meespelen en waren we met 8. Op ons resultatenoverzicht staan we flink in het rood. Maar... de uitslagen van de afgelopen wedstrijden sloegen steeds net de verkeerde kant op. Code oranje??

Lees meer...

De feiten op een rijtje

Voor de tweede keer in twee weken toog Dames 3 op een vrijdagavond naar Gouda, voor een wedstrijd tegen ook weer hetzelfde team. De feiten waren deze keer deels anders, deels gelijk. We zetten ze even op een rijtje.

  • Er was nauwelijks file op de A12.
  • We waren ruimschoots op tijd (= veel te vroeg).
  • De kantine was dicht.
  • De kleedkamer was verlaten en koud.
  • De beheerder appte de kantinedame.
  • Er was toch koffie.
  • De plafondlampen waren nog steeds fel.
  • De lijnen waren nog steeds oranje.

Lees meer...

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...