Wedstrijdverslagen D2

Handhaving 3e klasse is officieel

Vrijdagavond 23 maart mocht D2 thuis spelen tegen Vives D6. De uitwedstrijd op 2 december was een eenzijdige wedstrijd geweest. Ons middengat werd veelvuldig gevonden en hierop werd niet adequaat geanticipeerd. Resultaat: een zeer slecht gevoel en 100 om 64 punten. Het is 23 maart: tijd voor een herkansing. Helaas moesten we het stellen zonder onze vaste coach Marijke. Gelukkig wilde Machteld deze moeilijke taak op haar nemen. Inmiddels gipsvrij en met de hoop dat zij nog een paar wedstrijden op mid kan meespelen aan het einde van het seizoen.

Lees meer...

Beter tegen Bevoc

Waar ik van kort en krachtig communiceren houd is blijkbaar niet iedereen daar van gecharmeerd. Omdat ik nogal veel commentaar kreeg van mijn lieve teamgenoten dat mijn vorige stukje te kort zou zijn, zal ik nu zo uitgebreid mogelijk verslag doen van de prestaties van Dames 2. Hopelijk biedt de wedstrijd daar ook aanleiding toe. Dan lijkt me ook helemaal geen probleem om aan veel tekst te komen

Lees meer...

Dames 2 aan de bak

Na een paar weken rust mochten we, Dames 2, weer aan de bak met Cratos als tegenstander. Hoewel we de wedstrijd hebben verloren kreeg Cratos het niet gratis. Met Karin als libero bleef de bal veel in het spel wat weer resulteerde in mooie set-ups en gevarieerde aanvallen.

Lees meer...

Univé-LVV, nieuwe kansen!

De voorbodes waren Dames 2 niet gunstig gezind. De Nevobo voorspelde verlies, drie geblesseerde dames (waarvan twee het zouden proberen) en Gerdien in het buitenland. En ik zou het stukje moeten schrijven, de vorige keren ook zonder goede uitkomst. Maar gelukkig wilden Helene en Mirjam bij ons invallen, nam Fred de scheidsrechterstaak van Mirjam over en had Marijke een nieuwe strategie bedacht.

Lees meer...

De hoofdprijs

Op zaterdag 13 januari zou Dames 2 het weer opnemen tegen de Dames in Bodegraven. Na een 4-0 van afgelopen september was het doel duidelijk. We gaan opnieuw voor de winst. Zoals gewend houden we van spanning, die er al voor de wetstrijd volop inzat als de auto van een van onze speelsters ineens een lege accu bleek te hebben. Gelukkig was deze spanning maar voor even en na een paar opstartpogingen ging de motor weer draaien.

Lees meer...

Belangrijke wedstrijd dames 2!

Op 15 december 2017 om 19:30 uur stond voor dames 2 een belangrijke thuiswedstrijd op het programma tegen de hekkensluiter USV Protos dames 11. Gerdien had helaas af moeten zeggen en Mandy ging het na ruim vijf weken weer proberen waardoor wij met negen vrouwen waren. Wouter was voor de gelegenheid onze coach, omdat Marijke niet kon. Ons doel voor deze wedstrijd was om de volle punten te behalen, zodat wij weer aansluiting zouden hebben met de teams boven ons.

Lees meer...

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...