Home

Wie helpt ons om de bal de goede kant op te krijgen?

We zijn op zoek naar trainers! Het slottoernooi wordt al voorbereid en het zand wordt uit de beach-netten geklopt. Het zaalvolleybalseizoen nadert zijn einde. Achter de schermen is de vereniging alweer bezig met de plannen voor volgend jaar. Het gaat onze vereniging goed! Heren 1 is gepromoveerd en speelt volgend jaar in de 2e klasse! En Dames 1 heeft zich goed gehandhaafd in diezelfde klasse. We willen graag zo door. Maar...

...dan hebben we nieuwe trainers nodig! Wie vindt het een uitdaging om ons te helpen de bal de goede kant op te krijgen? We hebben op dit moment in de Nevobo-Competitie 3 damesteams en 2 herenteams. Daarnaast trainen er 3 recreantenteams en een startgroep.

Lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Volleybalervaring is een must, over een trainerscursus valt te praten ;). En trainers krijgen een trainersvergoeding! Meer weten? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien je bericht graag komen! 

We zoeken versterking

Wij zijn Volleybalclub Houten

 

VC Houten op Facebook

Bezoekers

We hebben 58 gasten en geen leden online

walking.jpg

Activiteitenkalender

21 mei 2018
Geen training
Tweede Pinksterdag 
 
28 mei 2018
Slotactiviteit,
gezellige afsluiting van het seizoen
 
4 juni 2018
Eerste beach-avond
... als het weer goed is...
 

Blessure [voorkomen]?